HAIRLOXX

 

 

5 Jaar universitair microscopisch onderzoek naar de ultieme hairextensions heeft geleid tot de ontwikkeling van Hairloxx Professional Hairextensions.
Hairloxx Professional Hairextensions bevatten intacte haarschubben welke zorgen voor bescherming van het haar, de opname van verzorgingsproducten en het behoud van de vochtbalans in het haar.

 

ON TOP OF THE WORLD

Als perfectie nog niet bestaat, moet je de perfectie zelf creeren.

Het antwoord op perfectie is HAIRLOXX Professional.

Een luxueus merk hairextensions van hoogwaardige kwaliteit. Hairloxx Professional Hairextensions worden exclusief en onder hoge kwaliteitseisen geproduceerd.

 

Om de gewenste perfectie te verkrijgen is een speciale productie en bewerking vereist. Alleen dan mogen hairextensions The Perfect Loxx worden genoemd.

HAIRLOXX extends your color

GIVE COLOR TO THE PERFECT LOXX

 

Hairloxx Professional duidt haar hairextensions kleuren niet aan met nummers. Cijfers en getallen zijn zo kleurloos en nietszeggend. Het Hairloxx Professional Hairextensions kleuraanbod bestaat uit de mooiste wereldsteden.

HAIRLOXX Professional haircare

Voor de allerbeste verzorging van de Hairloxx Professional Hairextensions hebben wij onze HAIRLOXX Haircare producten ontwikkeld. Vrij van parabenen en vrij van fruitzuren.

 

Geinspireerd op het fijne en frisse gevoel van Prosecco hebben alle HAIRLOXX Haircare producten deze geurbeleving meegekregen.

Hairloxx Professional Hairextensions

Hairloxx Professional Hairextensions is ontstaan uit de wens om luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions te produceren voor de zelfbewuste vrouw. Aanwezigheid van de haarschubben, onschadelijke aanhechtingen en natuurlijke hairextensions maken HAIRLOXX Professional tot unieke hairextensions.