Hair Supplies

Cyberhair

Cyberhair Haarwerken 

Ben je het beu om met een monniken kapsel door het leven te gaan, een kruin die zo uitgedund is dat je de hoofdhuid erdoor ziet schijnen. heb je een kale plek door een ziekte (bvb alopecia, kanker, enz...) dan is dit hieronder de oplossing

 

Cyberhair

 

Haar met een structuurgeheugen:

 

Dankzij het ingebouwd structuurgeheugen behoudt Cyberhair zijn vorm onder alle omstandigheden. Hierdoor blijft het door u gekozen haarwerk steeds in model. U kan uw kapsel zelf makkelijk in vorm brengen. U moet onze specifieke Cyberhair producten te gebruiken, zo blijft uw haarwerk gegarandeerd in topconditie.

 

Kleurvastheid:

 

Cyberhair is de haarvezel met de meeste kleurvastheid. Dit betekent dat Cyberhair niet verkleurt. Laat de zon maar schijnen, voor zover we deze in België natuurlijk mogen zien!

 

Gewicht:

 

Cyberhair is een superlicht haar (vezel) die zeer zacht aanvoelt. U zult nauwelijks merken dat u een nieuw kapsel heeft. Ook alle bevestigingssystemen kunnen toegepast worden, van tape tot lijm en/of clips. Van niet permanente tot permanente bevestiging, we laten aan u de keuze.

 

U kan bij de Baardenshop of bij Kapsalon DE  een model naar keuze laten aanmeten, dit gaat van een stukje opvullen tot een gehele pruik of haarstuk. We werken naar uw probleem, we leveren voor U een oplossing. U kan met de 'Cyberhair haarwerken' één jaar tot twee jaar verder, afhankelijk van uw levenstijl en verzorging. Alle kapsels zijn mogelijk, ja echt allemaal tot een lengte van 20cm haar! Elke natuurkleur en stijl kan U kiezen, bijna niets is onmogelijk en bijna volledig onzichtbaar.

 

Look:

 

Zie er tien jaar jonger uit, en geniet van de aandacht die U opnieuw zal verkrijgen. De natuurlijke 'look' en 'feel' zijn onnavolgbaar echt, cyberhair is op alle vlakken hetzelfde of beter dan echt haar, behalve op één punt en dat is wateropname! Prijs: Een cyberhair haarwerk is niet goedkoop, U moet trouwens ook de juiste verzorgings producten aanschaffen zodat uw investering perfect onderhouden wordt! We kunnen u geen prijzen geven daar dit bepaald wordt door de grote van het stuk, soms hebt U een klein stukje van 10 vierkante cm nodig om bvb een kale plek weg te werken of U hebt een volledig hoofd welk U wenst op te vullen.

Kom langs of maak een afspraak online, we zullen U in alle discretie en achter gesloten deur verder helpen!Klik hier om een afspraak online te maken!

Hieronder ziet U enkele voorbeelden van de verjongings kuur die U ondergaat.

 

Prijzen voor een cyberhair haarwerk starten vanaf 750€. Hiervoor krijgt U heel wat in de plaats, een mooi verzorgd kapsel, niet van echt te ondescheiden!

 

Een verjongingskuur en een boost in Uw zelfvertrouwen! We hebben een volledig af te sluiten ruimte die U de privacy kan bieden bij het aanpassen en verwerken van uw haarwerk.

 

Bij de verschillende mutualiteiten zijn er bepaalde mogelijkheden om een gedeeltelijke terugbetaling te krijgen van uw haarwerk. Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen en ideeën. We staan klaar om U verder te helpen.