Hair Supplies

Extensions

EXTENSIONS AAAAA GRADE, 100% HUMAN HAIR, REMY GESORTEERD, DOUBLE DRAWN

Hier vind U een mogelijke oplossing voor problemen die zich onverwacht kunnen voordoen met uw haar verlenging. Zij het nu losse lokken of weft banden!

black abstract.png

"WE HAVE THE BEST EXTENSIONS  IN THE WORLD!"

1/2

Wij plaatsen uw extensions

We verzekeren U een professionele afwerking en geven tevens een degelijke garantie op de plaatsing. Hair extensions zijn een perfecte manier om Uw haar te verlengen voor speciale gelegenheden zoals huwelijken, feestdagen, voor extra volume of voor die extra 'boost' in zelfvertrouwen. We gebruiken de nieuwste technieken, we introduceerden zelfs de PeTiT Etensions ! De allerkleinste en onzichtbare ringetjes die er bestaan. met deze techniek zal niemand weten of zien dat U een haarverlenging hebt.  

 

De extensions kunnen gekleurd worden! Wanneer U onze richtlijnen correct opvolgt en uw extensions zeer goed verzorgd kan u deze  ongeveer 6/8 maanden behouden. Indien U door omstandigheden een lok zou verliezen houd U deze dan zeker bij! Ze worden zonder problemen terug in U haar geplaatst! Het is eigenlijk normaal dat U lokken kan verliezen, elke mens verliest per dag ongeveer 80 haren.  

 

Als U onze richtlijnen perfect volgt zal U evenwel zeer lang plezier hebben van Uw extensions zonder al teveel moeite. Hieronder vind U al de prijzen per merk! Klik op de Button.

Bestellen met vertrouwen

Bestelling worden dagelijks nagekeken en verwerkt, bij ontvangst van betaling worden de extensions binnen de twee werkdagen aan Uw deur aangeboden onder een verzekerde zending.

 

Hebt U een professionele account dan ontvangt U na het plaatsen via onze webstek  Uw bestelling na maximum twee werkdagen. (Alles onder voorbehoud van stock / voorraad) Klik op het Logo voor de webwinkel

black abstract.png

I-tip Extensions

I-tip Extensions

De I-Tip extensions zijn 100% human hair, remy gesorteerd en double drawn. Met de microringetjes zet U deze vast in het haar. Een kleine voorbereiding is nodig, men plaatst de ringetjes in de gewenste kleur op een loop tool zodat U niet steeds moet grijpen naar een ringetje. 20 lokken per pak, 1gr per lok.

Enkele Verschillende soorten Extensions

Hier vind U een mogelijke oplossing voor problemen die zich onverwacht kunnen voordoen met uw haar verlenging. Zij het nu losse lokken of weft banden!

black abstract.png

Microringloop Extensions

Microringloop Extensions

De Microringloop Extensions zijn 100% human hair, remy gesorteerd en single drawn. U hebt geen voorbereiding nodig bij het plaatsen vn dit haar, met de voorziene loop per lok maakt U de prachtigste kapsels op een minimum van tijd. Enig nadeel: bij breken van het ringetje moet U dit volledig verwijderen van de keratine tip en een nieuw ringetje aanbrengen. 25 lokken per pak.

black abstract.png

Wax Extensions

Wax Extensions

De Wax Extensions zijn 100% human hair, remy gesorteerd en single drawn. U hebt een warmte tang nodig en protectors bij het aanbrengen van deze extensions. Dit vereist een degelijke kennis voor men deze plaatsing kan aanvatten. De warmte tang moet verhit worden tot 220° voor het smelten van de keratine. 25 lokken per pak.

black abstract.png

Dreamextensions Weftbanden

Dreamextensions Weftbanden

De Dreamextensions Weftbanden zijn 100% human hair, remy gesorteerd en double drawn. Met de microringetjes of met de PeTiT ringetjes zet U deze vast in het haar. Een kleine voorbereiding is nodig, men plaatst de ringetjes in de gewenste kleur op een loop tool of PeTiT Tool zodat U niet steeds moet grijpen naar een ringetje. 100gr per band, 100cm lang.

black abstract.png

Transformation Connections Extensions

Transformation Connections Extensions

Transformation Connections zijn uniek in de wereld. De ringetjes zijn 360° in de haarstreng verwerkt met haar aan de buiten- en binnenzijde met een 98% onzichtbare look na plaatsing. Het haar en de ringetjes zijn gebouwd volgens een herbruikbaar design, speciaal ontworpen. Ze weerstaan alle haarverzorgings producten, chemicaliën en breken niet. 

black abstract.png

Clip-In Extensions

Clip-In Extensions

Clip-In extensions zijn zeer goede extensions, remy gesorteerd, indian hair. De kwaliteit van deze clips die U enkel voor het weekend of feestjes kan gebruiken is uitzonderlijk, U kan deze zeer lang behouden mits een goede verzorging. Bij niet gebruik steekt U ze in een afsluitbare plastic zak. u wast en gebruikt de standaard producten voor gewone extensions. Dreamextensions garandeert U een kwaliteiten volle aankoop.  Enkel op bestelling verkrijgbaar.