Hair Supplies

Haarwerken

Cyberhair Haarwerk

 

De Meest duurzame vezel:

Het succes van Cyberhair is niet meer nieuw. Eén van de grote voordelen van Cyberhair is onder andere de veel langere levensduur. Cyberhair vezels gaan immers tweemaal langer mee dan andere vezels.

 

Vochtopname:

Cyberhair benadert als enige synthetische vezel het meest de schubbenstructuur van echt haar. Hierdoor neemt Cyberhair vocht op, zodat Uw haarwerk heel natuurlijk blijft. Dankzij deze schubbenstructuur kan U zonder probleem zwemmen. Ook de hitte van de sauna vormt geen enkele belemmering meer.

 

Structuurgeheugen:

Dankzij het ingebouwd structuurgeheugen behoudt Cyberhair zijn vorm onder alle omstandigheden. Hierdoor blijft het door U gekozen haarwerk steeds in model. U kan uw kapsel zelf makkelijk in vorm brengen. Wij raden U aan ook onze Cyberhair shampoo en Cyberhair spray te gebruiken. Zo blijft Uw haarwerk gegarandeerd in topconditie.

 

Kleurvastheid:

Cyberhair is de vezel met de meeste kleurvastheid. Dit betekend dan Cyberhair niet verkleurt, dus laat de zon maar schijnen.

 

Gewicht:

Cyberhair is een superlichte vezel die zeer zacht aanvoelt. u zal nauwelijks merken dat U een nieuw kapsel heeft. Ook kunnen alle bevestigings methoden toegepast worden. Van niet permanente tot permanente aanhechting. Aan U de keuze!

 

Voordelen ten opzichte van echt haar :

1. Langere levensduur

2. Oneindig kleurbehoud

3. Modelbehoud

4. Sterkere vezel

5. Sterker geknoopt

Cyberhair Haarwerk kiezen:

 

Samen met u worden eerst de wensen besproken. Daarna worden de verschillende mogelijkheden en de verschillende kwaliteiten van de muts besproken en getoond. U hebt nu inzicht in de mogelijkheden en de verschillende kwaliteiten. De juiste kleur wordt gekozen net als de krul sterkte, lengte,vorm en haarval. De dichtheid van het haarwerk wordt eveneens overlopen.

 

Eenmaal een keuze gemaakt is uw haarwerk niet onmiddelijk beschikbaar, het zal een acht tot twaalf weken duren voor Uw haarwerk beschikbaar is

 

Samen met u wordt het onderhoud van de haarwerk doorgenomen.U kan ook meteen een afspraak maken om eventueel uw haarwerk te laten bijknippen.Dit gebeurt op een moment dat u het beste past.

 

Soms is het best om twee haarstukken in én keer te bestellen, op deze manier hoeft U niet te wachten "zonder haar" tot Uw haarwerk gereinigd en gedroogd is. U komt binnen op afspraak, we ontvangen U in alle discretie achter gesloten deur, Uw haarwerk wordt verwijderd waarna we direct U andere aanpassen. De volgende dag kan u al langskomen om uw achtergelaten haarwerk gereinigd en bijgewerkt af te halen.