Verzorgings producten Extensions!

Wij bieden U hier de belangrijkste verzorgings producten om Uw Extensions in top vorm te houden, bescherm Uw investering door de correcte producten te gebruiken. Wij stellen, na jaren onderzoek, de juiste kwaliteits producten voor om er zeker van te zijn dat U nooit voor verassingen komt te staan, en uw Extensions perfect onderhouden blijven. Dit is slechts een deel van wat we aanbieden, de rest van het gamma kan U bij ons in het salon vinden.

Klik hier om één van de onderstaande producten te bestellen.

Shampoo vitamine.jpg
Shampoo vitamine.jpg

BraziliCious-mask.jpg
BraziliCious-mask.jpg

JAD mask.jpg
JAD mask.jpg

Shampoo vitamine.jpg
Shampoo vitamine.jpg

1/5

De producten van L'oreal Professionnel zijn zeer geschikt voor alle soorten extensions. Het gamma van L'oreal is groot maar wij hebben ze voor jullie getest!

 

Nr 1: L'oreal vitamine color shampoo alsook conditioner en masker.

Nr 2: L'oreal Professionnal total repair, shampoo, conditioner en masker.

BraziliCious masker een grote aanrader!

 

AL DEZE PRODUCTEN WERDEN DOOR ONS GETEST!

MILKSHAKE

 

Milkshake Argan Shampoo: Sulfaat- en zoutvrije schampoo. Reinigt zacht het haar, dankzij haar unieke formule met arganolie. Hydrateert, conditioneert en voedt onmiddellijk, schakelt het kroeseffect uit, waardoor het haar zacht en glanzend wordt en het zijn kleurintegriteit behoudt. Perfect voor Uw Extensions.


Milkshake Argan Conditioning Whipped Cream: De conditioner  heeft een diep hydraterende en beschermende no rinse formule.Hij is gemakkelijk en snel in gebruik, zorgt voor een goede en langdurige vocht regularisatie. Perfect voor Uw Extensions.

 

Milkshake Argan Deep Treatment: Intensieve behandeling voor alle haartypes. Een specifiek, voedende formule om het kroeseffect van alle haartypes te verwijderen. Het sluit de cuticula, geeft zachtheid en glans en maakt het haar makkelijk doorkambaar, met behoud van de kleurintegriteit. Perfect voor uw Extensions.

 

Milkshake Argan Glistening Olie:Dankzij haar unieke formule met Argan olie, wordt het haar onmiddellijk verzord en gevoed.Het geeft het een gezonde uitstraling en een zacht, volumineus en ongelofelijk helder effect.

Hoe verzorg ik mijn extensions:

Hair Extensions - Extensions - Extensions Haar - Haarverlenging - Extensions Gent - Extensions Oost-Vlaanderen- Extensions Brugge - Extensions West-Vlaanderen - Haarverdikking - Wimperextensions - Lash Extensions - Wimperverlenging - Extensions Antwerpen - Extensions aan huis - Hair Extensions aan huis- Haarverlenging aan huis.

Dus je hebt besloten om extensions aan te brengen of het heeft je zo geïntrigeerd dat je er meer over te weten wilt komen. Wij gebruiken enkel het beste haar, remy en vooral 'virgin hair', en het is belangrijk ze goed te verzorgen, om zo de duurzaamheid te vergroten.

 

Laten we beginnen bij de basis shampoo. Zorg voor een shampoo voor gekleurd haar en een goed conditioner. Bezuinig vooral niet op de kwaliteit - dit is heel belangrijk. Het zou zonde zijn wanneer je je dure extensions verpest door dat je geld probeert uit te sparen met goedkope verzorgingsproducten aan te schaffen en 'goedkoop is meestal duurkoop' bij deze materie. Vraag daarom welke shampoo het best geschikt is of kijk bij onze verzorgingsproducten. Al de voorgestelde producten in het Kapsalon of op de webstek zijn door ons, met de jaren ervaring, samengesteld en uitgetest. Mochten de extensions uitvallen vòòr de te verwachte datum, neem dan zo snel als mogelijk contact op met ons.

 

Wanneer  je microring extensions of Petit rings hebt, hoef je je geen zorgen te maken over dit soort problemen. Heb je een douche genomen dan moet je je haar op precies dezelfde manier drogen, als wanneer je dat met je normale haar zou gedaan hebben. Persoonlijk raden wij een haardroger aan. Gebruik tevens altijd de speciale extensions borstel, op deze manier krijgt Uw haar de verzorging die het nodig heeft en geniet je langer van je extensions.

 

Wat het verven van extensions betreft, dat kun je beter van tevoren goed plannen. Je kunt eerst je natuurlijke haar kleuren in de kleur die bij je past, voordat de extensions worden aangebracht. Daarna kunnen wij de kleur van de extensions aanpassen. Een andere manier is het kleuren van extensions en Uw eigen haren samen, dit hangt af van de specifieke situatie en wordt door onze specialisten ter plaatse samen met U besproken.

 

Hoe je haar gemodelleerd kan worden hangt af van het type eigen haar en de lengte ervan. Wanneer je echt haar hebt, kun je het vaak op dezelfde manier blijven modelleren. Maar wanneer je de haarverlengingen hebt laten aanbrengen, is daar iets meer zorg voor nodig. Praat hier over met ons, wij kunnen je alles vertellen over specifiek jouw nieuwe extensions. Je kunt het haar ook gerust als vlecht, in een lage staart of opgestoken dragen. Ook hoofddeksels kan je gewoon opzetten.

 

En als de zomer in aantocht is wil je gewoon net als ieder ander een duik in het zwembad of de zee kunnen nemen. Dit zou je niet willen missen omwille van je nieuwe haar. Een badmuts die je altijd draagt moet altijd van latex zijn gemaakt. Hoe bereid ik mijn haar hierop voor: van beneden naar boven, kam je alle klitten uit je haar, dan maak je twee vlechten zodat het haar goed beveiligd is. Daarna kun je het netjes onder je badmuts stoppen. Na de duik is het ten zeerste aan te raden om direct je haar goed te wassen, zodat eventuele chemicaliën direct verwijderd worden. We hebben specifieke producten die de zon en chloor beschadiging voorkomt en/of behandeld. 

 

Wanneer het tijd is om de dode loshangende haren te verwijderen( een gezonde mens verleist tussen de 70 en 100 haren per dag dus er zullen er zeker in je ringetjes zitten na een maand) kan dit op verschillende manieren. De snelste is natuurlijk om ze af te knippen, maar dan houdt je natuurlijk niet zoveel over. Een iets betere en meer voor de hand liggende methode, is om een afspraak te maken met Kapsalon DE voor een Check-Up. Met microring extensions of Petit Rings is dit alles zeer makkelijk, deze worden op een simpele manier uit Uw haar genomen zonder enige vorm van beschadiging.

 

Wanneer alles goed gedaan is, zal je natuurlijke haar en je hoofd huid in goed conditie zijn gebleven. Je kan er nog dezelfde dag voor kiezen om nieuwe extensions aan te brengen. . Wij vinden het niet aangenaam om door te zagen als een oude grammofoonplaat - of anders gezegd - een gekraste cd, maar.... werk met Kapsalon DE zodat je een goede ervaring krijgt tijdens je reis binnen dit sprookjesland. Er zijn veel dingen die fout kunnen gaan, dus doe je huiswerk en vind een stylist die op dit gebied veel ervaring heeft en vooral ook iemand die je vertrouwt. 

 

Kapsalon DE zal U op een professionele manier helpen en raad geven zoals het betaamd.

 

Wij wensen U veel succes met Uw beslissing om Kapsalon DE als partner te kiezen.