Hair Supplies

SOS Extensions

SOS Extensions

Hier vind U een mogelijke oplossing voor problemen die zich onverwacht kunnen voordoen met uw haar verlenging. Zij het nu losse lokken of weft banden!

black abstract.png

Losse Lokken 1

UW HAAR VOELT DROOG EN ONGEZOND AAN! Gebruik de Argan olie die U bij de plaatsing hebt aangekocht, breng eventueel een extra dosis aan op de haren.

 

Indien dit niet helpt mag U de Argan conditioner aanbrengen op de haren alvorens met de Argan shampoo Uw lokken te wassen. De conditioner mag een hele tijd inwerken op uw haar.

UW HAREN ZIJN IN ELKAAR GEKLIT! Bij dit probleem kan U eveneens proberen een overvloedige hoeveelheid Argan conditioner aan te brengen.

 

NOOIT EERST PROBEREN UIT TE BORSTELEN!!! Na het aanbrengen van de conditioner kan je dit wel doen op een voorzichtige manier met de speciale extensions borstel (bvba Meli-Melo).

 

Lukt het niet om de knoop te verwijderen dan zit er niets anders op dan contact te nemen met Kapsalon DE voor een noodprocedure, hierbij worden de extensions verwijderd en nieuwe geplaatst.

black abstract.png

Losse Lokken 2

black abstract.png

Losse Lokken 3

U VERLIEST ENKELE LOKKEN! Maak U geen zorgen lokken verliezen is niet erg! Houd deze gewoon bij in een plastic zakje (bvb een klein boterham zakje) dat U kan afsluiten. brengen deze lokken mee bij uw volgende maandelijkse Check-Up en wij plaatsen de lokken zonder problemen terug.

 

Bij overdadig verlies raden wij U aan direct contact op te nemen met Ons salon om a sap langs te komen en de Check-Up te vervroegen. op deze manier kunnen we eventuele problemen met uw hoofdhaar direct vaststellen en verhelpen.

KNOOPJES AAN DE HAARWORTELS! Breng de Leave-In conditioner aan op het haar en probeer band voor band uit te borstelen.

 

De Leave-In conditioner van Nashi of Milkshake is daar perfect voor, u kan deze in de webshop aanschaffen of neem hem mee bij uw volgende bezoek aan het kapsalon DE.

black abstract.png

Weft Banden 1

black abstract.png

Weft Banden 2

HOEKEN VAN DE WEFTBANDEN KOMEN LOS! Neem hiervoor direct contact op met Kapsalon DE voor een afspraak, wij zijn de enige die U hierbij kan helpen.

 

Misschien is er een ringetje gebroken of uit geschoven door borstelen!