Verzorging Extensions

ARE YOU READY

for A NEW AND BETTER YOU?

ARE YOU READY

for THE BEST EXTENSIONS IN THE WORLD!
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Kapsalon DE
Verzorging van Uw investering!
Wunderbar shampoo 250ml
Wunderbar shampoo 250ml

Wunderbar conditioner repair 250ml
Wunderbar conditioner repair 250ml

milkshake yoghurt.jpg
milkshake yoghurt.jpg

Wunderbar shampoo 250ml
Wunderbar shampoo 250ml

1/17

1. Vanaf het ogenblik dat je  haarverlenging hebt, is je speciale extensions borstel je beste vriend. Zowel ‘s morgens als ’s avonds borstel je de haren in  verticale lijnen van wortel tot punt. Let er wel op dat je over de verbindingen gaat aan de wortel, dit om knoopjes te vermijden. Terwijl je het haar bij de lengtes met je andere hand tegenhoudt om de spanning op de wortel niet te hard op te drijven.

2. Hou er steeds rekening mee dat extensions niet in contact staan met de bloedsomloop, met als gevolg dat de producten zoals shampoo en/of verzorgingsproducten veel zwaarder moeten zijn dan in normale omstandigheden. Kijk bij ons voor de aangepaste producten en gebruik er geen andere, al onze aangeboden producten zijn van de beste kwaliteit en zorgen er voor dat uw extensions de maximale levensduur krijgen. Gebruik ze ook op de juiste manier: bv. bij het wassen of het crèmebad van de extensions ga je zachtjes de haren kneden. Niet te wild, anders heb je een bosje haar dat volledig aan elkaar geklit is.

3. Ga je sporten? Doe dan de extensions bij mekaar, bvb in een staart. Het lijkt misschien heel mooi om met wapperende haren door het leven te gaan, maar denk er wel aan dat je ze later uit de knoop moet krijgen.

4. Denk eraan om bij het slapen gaan de haren in een losse staart te doen, zo vermijd je knopen bij het opstaan. Dit is een belangrijke tip!!!

5. Van sauna en/of waterpartijen kan men genieten, doch denk er steeds aan dat de mogelijkheid bestaat dat daar teveel chloor of andere producten worden gebruikt, die schadelijk zijn voor extensions. Ook het rusten na de sauna kan dramatisch aflopen, indien men teveel met het hoofd gaat draaien. De haren zijn warm en vochtig aan de wortels, en door de wrijving met het kussen kunnen knopen ontstaan. Voor zwemmen raden we een badmuts aan en wees toch extra voorzichtig met de sauna. U kan de Tangle Teezer gebruiken om de knoopjes op een zachte manier te verwijderen.

6. Het kleuren van extensions kan men op professionele manier laten uitvoeren, doch ontkleuren niet. Het permanenten van extensions wordt ten strengste afgeraden! U moet er rekening mee houden dat bij gekleurde haren (80% van de extensions) de mogelijkheid bestaat dat ,door de agressieve producten om krul in Uw haar te brengen, deze kleur kan veranderen!!!!  

7. Het gebruik van stijl- of krultangen is toegelaten.

Dit zijn enkele regeltjes en/of raadgevingen. Blijf alert, maar laat het geen obsessie worden. Extensions zijn er om een leuke tijd mee te hebben en om van te genieten!

 

Wanneer plaats je best geen hairextensions?

 

Tijdens en na een zwangerschap!

Ook hier hebben we weer te maken met hormonen. Tijdens een zwangerschap (maar ook tot ongeveer negen maanden erna) is de hormoonspiegel zo'n beetje z'n eigen ding aan het doen in Uw lichaam. Dit heeft vaak z'n weerslag op de conditie van het haar, bijvoorbeeld : tijdens de zwangerschap heb je veel meer last van haaruitval dan normaal, of juist in je zwangerschap heb je veel meer haar dan normaal,  maar na de bevalling valt al dat extra haar in sneltempo uit. In beide gevallen loop je dus een risico als je extensions hebt. Want met dat extra haaruitval komen de extensions misschien wel aan de helft van het opgenomen plukje van je eigen haar te hangen... gevolg : de resterende eigen haren breken af en na 4 maanden heb je bijna niks meer over. Opgelet hiervoor!

 

Een te slechte algemene conditie van Uw haar!

Denk hierbij aan blonderen/ permanent/ donker verven/ weer blonderen enzovoort! Met andere woorden: van alle dingen, die je met je haar kunt doen, is het dragen van extensions zeker niet de slechtste ;) Wanneer het haar letterlijk doodgeverfd of gepermanent is, kan het dragen van extensions een risico worden. Aan deze contra-indicatie zit echter ook een klein pluspuntje: Wanneer je even doorbijt en je je haar tenminste 3 cm uit laat groeien, kan het dragen van extensions je juist helpen om je haar weer op krachten te laten komen! Waar de 'bonding' geplaatst wordt is dan weer gezond haar. De kleur en structuur kunnen dan eventueel elke 3 a 4 maanden opnieuw afgestemd worden op het steeds gezonder wordende eigen haar!

 

Kapsalon DE
Kapsalon DE

Kapsalon DE
Kapsalon DE

Kapsalon DE
Kapsalon DE

Kapsalon DE
Kapsalon DE

1/9