Hair Supplies

Hair Sculptor

Hair sculptor

Er is een betere manier om haarverlies te verbergen!

Hair Sculptor geeft in enkele seconden een vollere indruk aan uw haar. De natuurlijke vezels hechten zich aan het dun haar waardoor dit er vol en natuurlijk uitziet. Zowel voor mannen als vrouwen het ideale product bij dunnend haar!

Dun of uitdunnend haar kan uw zelfvertrouwen aantasten. Hair Sculptor fungeert als make-up voor uw haar en kan u hierbij helpen. Door de hair building fibers te gebruiken in combinatie met de fixing spray, krijgt uw haar in enkele tellen weer een volle en natuurlijke look!

hairsculptur_edited.png

Hair sculptor producten
FIBERS

De hair building fibers zijn minuscule, natuurlijke vezels die zich mengen met uw eigen haar om zo een vollere look te creëren, in uw eigen haarkleur.


Hou het droge haar uiteen om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren voor de vezels.


Gebruik dan de handige strooiflacon om de vezels op uw haar aan te brengen.

Na het aanbrengen kan u met de vingertoppen lichtjes kloppen om deze goed te verdelen.

 

U kan het behandelde gebied ook lichtjes doorkammen.

HAIR SCULPTOR FIXING SPRAY

Hair Sculptor fixing spray werd wetenschappelijk ontwikkeld om de hair building fibers optimaal te laten hechten aan het dunne haar.

Verstuif de spray vanop ongeveer 30cm afstand van de behandelde plaats.

De fijne spray hecht de vezels vast en zorgt voor een nette en natuurlijke look.

 

Dankzij de fixing spray houden de vezels zo sterk op het haar dat ze bestendig zijn tegen wind, regen en zelfs zweet.

U hoeft uw actieve levensstijl dus niet aan te passen wanneer u Hair Sculptor gebruikt!

De fixing spray houdt een hele dag. Het verwijderen van de hair building fibers en de fixing spray kan door het haar te wassen met shampoo.

Laat ons bij Dreamextensions Uw probleem oplossen.

Hoe breng je de vezels aan?

beschrijving 1
beschrijving 2
beschrijving 3
1/1
WATCH NOW

Hair-sculptor ontwikkeling!

Hair-sculptor ontwikkelt en verbeter nanovezels om een ongeëvenaarde werking in een reeks van milieuomstandigheden te bieden. Veel technische innovaties onderscheiden ons van vele producten inclusief;

  • Proteïnevorming: We hebben de ruwe keratinevezel veranderd in een optimale vorm & afmetingen voor het blenden met bestaand haar.

  • Actieve verspreiding: Speciaal vervaardigde materialen inclusief het potpolymeer, elektrostatische strip & lading afgevende zeef betekent dat nanovezels de optimale lading dragen om zich aan het haar te hechten.

  • Crosscontinentale kleur matching: Er zijn subtiele verschillen tussen de Aziatische, Europese & Amerikaanse 'donkerbruine' haarkleur. De Fibres zijn verenigbaar met alle etnische haarkleurtinten.

  • Elektrostatische keratinecoating: Een speciaal laagje (op nanoformaat) dat iedere haarvezel bedekt en de fiber opslaat, de doorschijnende kleureigenschappen blijven behouden, de omvang van het haar wordt dikker en de jeuk op de hoofdhuid wordt voorkomen.

Dit zijn maar een paar van de redenen waarom nanovezels de best verkopende haarvervangingsvezels van Europa zijn, getest door ons vertrouwde panel van experts op het gebied van consumenten en haarverlies.

spray.jpg
spray.jpg

sibel.jpg
sibel.jpg

Hairsculptor
Hairsculptor

spray.jpg
spray.jpg

1/8