Hair Supplies

Think-Pink

Geef om Haar Fonds

Veel lotgenoten verliezen tijdens hun behandeling hun haar en willen ervoor kiezen om een pruik te kopen. Dankzij het Geef om Haar Fonds staat Think-Pink lotgenoten bij die het financieel moeilijk hebben voor de aankoop van een pruik.

 

Daarvoor werken we samen met de sociale diensten van de ziekenhuizen. Een mooie ondersteuning tijdens een ontzettend moeilijke periode van hun leven.

Wie kan een beroep doen op het Geef om Haar Fonds?

Lotgenoten met een netto-inkomen van maximum € 1.500 per maand als alleenstaande of maximum € 2.000 als gezin hebben recht op tussenkomst van het Geef om Haar Fonds.

 

Stap naar de sociale dienst van je ziekenhuis en vul samen het formulier in. Dat heeft elke sociale dienst liggen. Think-Pink stort binnen de week € 200 rechtstreeks op jouw rekening, zodat je het bedrag meteen ter beschikking hebt. Achteraf bezorg je ons een kopie van de factuur van je pruik als bewijsstuk.

1/2

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

13:00  - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

08:00 - 16:00

Enkel tijdens openingsuren bereikbaar!

U kan online Uw afspraak vastleggen.

DOOR DE COVID-19 ZIJN WIJ VERPLICHT OM OP AFSPRAAK TE WERKEN.

Navigatie

Contact

Boomsesteenweg 468 

2610  Wilrijk    

Antwerp, Belgium

  • Facebook

©

"Alle beelden en teksten op deze webstek zijn eigendom van Geraldine Petit! Dupliceren, kopiëren, enz, zonder toestemming van Petit Gealdine is niet toegestaan en zal vervolgd worden!"