Transformation Connections Extensions

Transformation Connections zijn uniek in de wereld. De ringetjes zijn 360° in de haarstreng verwerkt met haar aan de buiten- en binnenzijde met een 98% onzichtbare look na plaatsing.

 

Het haar en de ringetjes zijn gebouwd volgens een herbruikbaar design, speciaal ontworpen. Ze weerstaan alle haarverzorgings producten, chemicaliën en breken niet.

 

Eenmaal de haren zijn aangebracht worden de ringtjes zeer plat en houden ze op een veilige en gezonde manier in Uw haar zonder het evenwel te beschadigen.

 

Dezelfde Connections kunnen verschillende keren herbruikt worden na de eerste plaatsing! Dit houd in dat U de Connections haren tot één jaar kan dragen. er zijn drie lengte's beschikbaar : 35 cm(14"),  45 cm(18") en 55cm (22").

 

Transformer Connections Extensions worden enkel geplaatst door een gecertifieërde kapper. U kan deze niet aankopen per pak of lok! Dit garandeert U een perfecte plaatsing en afwerking. Op deze manier geniet U ook veel langer van de kwaliteit van de Transformation Connections Extensions.

 

Klik hier voor de prijzen!

 

Cursus Transformer Connections

De cursus transformer Connections is enkel en alleen voor zelfstandige kappers. U moet in het bezit zijn van een BTW nummer en geregistreerd staan als kapper met een eigen zaak! Met deze cursus wordt u uitgelegd hoe u de transformer connection extensions plaatst. Na vervolmaking ontvangt U een certificaat, zonder dit certificaat kan U de transformer connections niet rechtstreeks bestellen bij de leverancier.

Klik hier om Uw cursus te bestellen.